BÔ bvba

Degelijke verwarmingsoplossingen die bij u passen

Een installatie- en servicebedrijf uit Hoeilaart gespecialiseerd in centrale verwarming: gasketels, mazoutketels, warmtepompen, zonneboilers, zonnepanelen, fotovoltaïsche panelen. Als familiebedrijf maken we graag onze reputatie waar, door een verzorgde en betrouwbare installatie af te leveren die perfect afgestemd is op uw noden.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
S

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist in uw buurt

Vanuit Hoeilaart zijn we actief in de druivenstreek en de zuid- en oostrand van Brussel: Hoeilaart, Overijse, Terhulpen, Tervuren, Huldenberg, Duisburg, Audergem, Elsene, Etterbeek, Ukkel, Genval, Kraainem, Woluwe, Wezenbeek, Sterrebeek, Zaventem, Leefdaal, Neerijse, Loonbeek, Sint-Agatha-Rode, Sint-Genesius-Rode, Alsemberg.